Jdi na obsah Jdi na menu
 

 



MOTIVAČNÍ HRY S KOŇMI

Chcete-li se svým koněm dobře spolupracovat, je ideální ho zaujmout a motivovat. A nejlépe to jde hrou, novými dovednostmi a zkušenostmi.

 

MOTIVAČNÍ HRY S KOŇMI A
ZÁKLADY PŘIROZENÉ KOMUNIKACE

 

INTENZÍVNÍ 4-DENNÍ SEMINÁŘ
POD VEDENÍM JITKY BEDNÁŘOVÉ – SMÍŠKOVÉ

 

Jitka Bednářová – Smíšková „si hraje“ velmi úspěšně s koňmi už přes 30 let. Svůj mimořádně jemný způsob vycházení a zacházení s koňmi ráda předává všem vnímavým lidem s touhou postoupit na své cestě s nimi dál.
Co se na semináři naučíte: Jak na to :-). K čemu vám to bude: K nastavení dobré spolupráce s koněm i k vašemu obohacení novými zážitky a objevenými vlastními schopnostmi vedení.

TERMÍN 1: ČTVRTEK – NEDĚLE 8. – 11. SRPNA 2013
TERMÍN 2: PONDĚLÍ – ČTVRTEK 12. – 15. SRPNA 2013

místo konání: farma Zeusov, Beroun, pořádá Třetí kůň, o. s.

 

Cena za 4-denní seminář s vlastním koněm; 2.900 Kč
Cena za 4-denní seminář se zapůjčeným koněm: 3.900 Kč
Cena za 4-denní seminář bez koně (divák): 1.800 Kč

informace a přihlášky na farma@zeusov.cz Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , +420 604 256 093

V ceně je obsaženo: celodenní lektorné, spaní ve společné místnosti (spacák a karimatku sebou) nebo ve vlastním dovezeném stanu (pro všechny k dispozici sociální zařízení – wc, sprcha), pastva a jídlo pro koně. Na zajištění společného jídla na farmě (snídaně – oběd – svačina) se skládá 500 Kč. Dobrou náladu zajišťují účastníci a organizátoři společnými silami. Výlety do křivoklátské přírody zaručeny. Večeři si pořídíme v místní vodácké restauraci nebo u ohně :-)